Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bioshock

Mange lader til at tro at Obsidian arbejder på et Bioshock-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig løftede Obsidian Entertainment sløret for en spændende besked på deres hjemmeside, der tæller ned til en afsløring af et nyt stort spil ved The Game Awards. Dette er blevet bekræftet til at være det projekt de laver sammen med Take-Twos Private Division, og spekulationerne er allerede i fuld gang.

Men som ComicBook kan rapportere lader der til at være overvældende mange der mener at spillet er Bioshock-relateret, hvis man bedømmer ud fra de billeder er der løbet henover udviklerens hjemmeside.

Naturligvis er dette ikke blevet bekræftet, men beskeder på Twitter lader til at foreslår at det er forbundet til universet, og siden Private Division er en forlængelse af Take-Two der sidder på rettighederne, så er det muligt.

En har blandt andet sagt:

"Calling it: @Obsidian's name game is based in Bioshock. Could be a new game in the series, or a successor. But definitely something in vein of Bioshock."

En anden siger:

"I like the vibe I'm getting from these teasers for Obsidian's new game. Reminds me a little of Bioshock."

Hvad synes du?

Bioshock
Bioshock

Relaterede tekster

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Troelsen

Havvand får det meste til at ruste, men Rapture stråler stadig skarpt. Bioshock er landet tungt på PS3 og Kristian fortæller alt...

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Et af årets vigtigste spil er endelig landet, og Tanggaard har taget turen gennem undervandsbyen Rapture...Indlæser mere indhold