Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mario Kart 8

Mario Kart 8 har solgt mere end fem millioner eksemplarer til dato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så er der kommet flere salgstal fra Nintendo, og de imponerer fortsat. Det er nu kommet frem, at Mario Kart 8 har solgt hele 5,11 mio. eksemplarer siden udgivelsen i maj måned sidste år. Det kan altså konstateres at succesen fortsætter, efter at Nintendo i går også kunne afsløre fantastiske salgstal af det nye Super Smash. Bros.

På 3DS er racer-spillet Mario Kart 7 også en af de bedst sælgende. Indtil videre har Nintendo solgt 11,7 mio. eksemplarer af spillet, hvilket er mere end både New Super Mario Bros. (9,16 mio.) og Animal Crossing: New Leaf (8,94 mio.). Blandt de klassiske serier har Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire solgt 9,94 mio. eksemplarer, og Pokémon X/Y 13,85 mio. eksemplarer.

Nyere titler på Nintendo 3DS som Tomodachi Life har solgt 4,15 mio., som har solgt specielt godt i Europa, og Super Smash Bros. til Nintendo 3DS med 6,75 mio. solgte eksemplarer.

Alt sammen gode tal fra spilgiganten, der virker til at være på toppen igen, efter længere tids kamp med underskud.

Mario Kart 8

Relaterede tekster

Mario Kart 8Score

Mario Kart 8

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Nintendo har igen fyldt brændstof på Mario Kart-serien, men kan serien stadig følge med resten af genren? Læs to anmeldelser her...Indlæser mere indhold