Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mario Kart Tour

Mario Kart Tour er Apples mest downloadede spil i 2019

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er vist ikke nogen hemmelighed efterhånden, at Mario Kart Tour er uhyre populært, og det den kontroversielle lancering til trods. Faktisk blev spillet kritiseret en del tilbage i september for at benytte sig af en alt for aggressiv monetariseringsmodel, men det har ikke forhindret mange, mange millioner brugere verden over i at kaste sig hovedkuls ind i det.

Apple har nu løftet sløret for de mest populære spil på AppStore via deres hjemmeside, hvor det fremgår at Mario Kart Tour er på toppen over de mest downloadede spil på platformen i hele 2019.

Det slår blandt andet Fortnite, der indtager en ottendeplads, og Call of Duty Mobile på en fjerdeplads. Den seneste konkrete rapport vi har om antallet af downloads kom d. 28 oktober fra Sensor Tower, hvor de fortalte at spillet på en måned havde ramt 123.9 millioner downloads. Det tal må være steget betragteligt siden.

Det var desuden Minecraft der toppede den betalte liste, hvor spil som Stardew Valley også fik hevet en ottendeplads hjem.

Mario Kart Tour

Relaterede teksterIndlæser mere indhold