Dansk
Gamereactor
nyheder
Mario Strikers: Battle League Football

Mario Strikers får gratis opdatering med nyt indhold

En royal karakter og en arena i ørkenen - kommenterer Nintendo på VM i Qatar?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Godt nok er Superligaen startet og Europas bedste kvindelandshold giver den stadig gas i England, men ellers har det været en lang og frustrerende sommer for dedikerede fodboldfans, da den traditionsrige VM-slutrunde er blevet udskudt til november grundet de høje temperaturer i værtslandet Qatar (ikke at der lige nu er meget varmere i ørkenstaten end i Europa, men det er en hel anden snak).

Heldigvis stod Nintendo klar til at afhjælpe de værste abstinenser, da de i sidste måned udgav det glimrende fodboldspil Mario Strikers: Battle League Football. Og søreme om Nintendo nu ikke er klar igen med lidt ekstra godter til de mange fodboldtosser.

En nylig trailer afslører, at Mario Strikers: Battle League Football vil modtage en gratis opdatering på fredag, der giver os mulighed for at spille som Daisy og Shy Guy, bruge nyt udstyr, der øger styrke og skud, og spille kampe i en ny ørkenarena - forhåbentlig ikke bygget af immigrantarbejdere!

Vi ved også, at der kommer to gratis indholdsopdateringer inden årets udløb, som bliver gratis for alle spillere, så der er altså nok at se til, inden det næste FIFA udkommer.

HQ
Mario Strikers: Battle League Football
Mario Strikers: Battle League FootballMario Strikers: Battle League Football

Relaterede teksterIndlæser mere indhold