Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mario vs. Donkey Kong

Mario vs. Donkey Kong vender tilbage som et nyt spil

Spillet trækker på tidligere spil i serien til GBA, 3DS og Wii U.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Der gik rygter om en Donkey Kong-relateret afsløring til Nintendos store september-Direct i går, og det fik vi også, men det var nok ikke, hvad mange havde håbet på. Vi fik ikke et nyt 3D-Donkey Kong eller et nyt Donkey Kong Country-spil at se under udsendelsen. Vi fik et nyt Mario vs. Donkey Kong.

Der er tale om et originalt spil, der henter inspiration fra henholdsvis spillet af samme navn til Game Boy Advance og Mario vs. Donkey Kong: The Tipping Star til Nintendo 3DS og Wii U.

Selvom det måske ikke er et nyt sprudlende eventyr med den slipsbærende gorilla i hovedrollen, ser Mario vs. Donkey Kong ganske underholdende ud, og det viser, at Nintendo ikke har glemt deres gamle og lidt mere finurlige 2D-spil. Mario vs. Donkey Kong kommer eksklusivt til Nintendo Switch d. 16. februar 2024, og du kan se traileren til spillet nedenunder.

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold