Dansk
Gamereactor
nyheder
Uncharted

Mark Wahlberg er blevet bedt om at gro sit overskæg som forberedelse til Uncharted-efterfølger

Et manuskript til filmen er klar, så der går nok ikke længe, inden detaljer om filmen slipper ud.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Uncharted-filmen var lidt af en blandet landhandel. Filmen klarede sig forholdsvist godt i biograferne, men fik samtidigt middelmådige anmeldelser. Det har dog ikke afholdt Sony og PlayStation Productions fra at gå videre med serien, selvom man har hørt meget lidt om en efterfølger siden den første film udkom.

HQ

Men det gør vi måske snart, for Mark Wahlberg har over for Screen Rant afsløret, at manuskriptet nu er klar, og at studiet bag filmen har bedt ham om at gro sit overskæg, så han igen kan træde ind i rollen som Sully.

"Actually, I just got a call today that they got the script in. I can't grow a real beard and moustache, but they said, 'Start growing your moustache. It's gonna take awhile.'"

Det er uklart, om det betyder, at vi snart kan forvente at høre mere om filmens øvrige karakterer og skuespillere, og om manuskriptet er helt færdigt eller skal redigeres yderligere, inden filmen kan gå i produktion. Uanset hvad er det da en lovende opdatering på en film, som vi indtil videre har hørt ganske lidt om.

Er du klar på en Uncharted-film mere?

Uncharted

Relaterede tekster

Uncharted

Uncharted

FILM-ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Nathan Drake er tilbage! Nu på det store lærred, men med lige så mange hæsblæsende action-sekvenser og fantastiske skatte at finde som i spillene!Indlæser mere indhold