Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Marshall Major V

Major-serien fra Marshall er fortsat den billigste måde at få både funktionalitet og personlighed.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi har været ret begejstrede for Marshalls Major-serie fra start af, og det er ret tydelig at se, at denne entusiasme også kan spores blandt den generelle befolkning, hvor man ofte støder på et Majors ude i det urbane vildnis. Det er der, igen, en ret god grund til. For 1000 kroner får du nemlig ret meget værdi, ret meget funktionalitet, ret meget behændighed og et design der skiller sig ud - det er "hele pakken", så at sige.

HQ

Nu er der landet en ny version, Major V, der først og fremmest booster batterilevetiden til 100 timer på en enkelt opladning, men samtidig tilføjer mere flex til hele enheden og endelig tillader dig at tilpasse de fysiske knapper på den ene kop. Lad os være helt ærlige her; Major IV er stadig en god deal, og kan du få dem betragteligt billigere, så er det et fabelagtigt, alsidigt headset for pengene, men der er samtidig nok at komme efter her.

Marshall Major V

Marshall Major V bibeholder den samme form, og identitet, som sine forgængere. Der er stadig tale om et relativt pladsbesparende, fleksibelt on-ear headset, der nu kan foldes helt og aldeles sammen så det stort set kan være i en jakkelomme. Det hele er pakket ind i faux-læder med Marshalls ikoniske logo på siderne, og det oser fortsat af rockabilly vibes, der ikke bare føles godt at røre ved og at have på, men som har en klar visuel identitet. Sagt langt simplere; det her er et flot headset, og det har langt mere på hjerte end de fleste andre i det her prisleje.

Internt har vi 40mm dynamic drivere, der leverer i frekvensen 20Hz-20Khz. Det er lettere snævert sammenlignet med de store drenge, men for on-ears er det helt fint, og Marshalls varme signatur er fortsat ret glimrende, så vi tænker ikke umiddelbart at du vil finde selve kapaciteten, evnen til at være utilstrækkelig. De understøtter Bluetooth 5.3, og kan afspille lidt dybere codecs såsom AAC, LC3 og SBC. Desuden er der også multipoint-forbindelse.

Dette er en annonce:

Via den opgraderede app kan du ikke bare foretage EQ-indstillinger, men også tilpasse knapperne. Eksempelvis kan M-knappen blive til Google Assistant, eller skifte til et specifikt preset. Også det lille joystick kan tilpasses, og kan i forvejen bruges til at tilgå stort set alle features du skal bruge.

Marshall Major V

Der er jack-indgang hvis du gerne vil høre analogt, der er sågar trådløs opladning, der understøtter den almindelige Qi-standard, så du kan balancere dem på den ene kop og lade dem på den måde. Det er altså ret meget funktionalitet for pengene, særligt taget i betragnting af direkte konkurrenter fra SACKit, Jabra, Sony og Beats alle er dyrere.

Igen; du kan stadig med rette købe et Marshall Major IV, men Major-serien generelt er altså en række bundsolide headsets med masser af personlighed og funktionalitet.

Dette er en annonce:
09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

4
Marshall Major V

Marshall Major V

HARDWARE-TEKST. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Major-serien fra Marshall er fortsat den billigste måde at få både funktionalitet og personlighed.Indlæser mere indhold