Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Guardians of the Galaxy

Marvel's Guardians of the Galaxy har nu ramt otte millioner spillere

Mon Endos Montreal stadig er skuffede over responsen?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Marvel's Guardians of the Galaxy udkom i 2021, så var både daværende udgiver Square Enix og Eidos Montreal hurtige til at slå fast, at de ikke helt havde set den respons de havde håbet på projektet. Anmeldelserne var nydelige, men det var salgstallene tilsyneladende ikke.

Men et rygte spredes, og det skader selvfølgelig ikke at spillet har været en tur forbi Game Pass. Nu har det ramt en ny milepæl. Under den nye ejer, Embracers, seneste finansmøde er det blevet afsløret at spillet nu har ramt i alt otte millioner spillere siden lanceringen for cirka et år siden.

"We've seen great engagement from players with this title entering into Game Pass, and PlayStation Plus quite recently. There's great pride in the team about the game they've made and there's also great excitement now about how we drive it commercially within our own business unit."

Alt tyder dog på at Eidos Montreal er i gang med et nyt Deus Ex, og en ny IP.

Marvel's Guardians of the Galaxy

Relaterede teksterIndlæser mere indhold