LIVE
HQ
logo hd live | Dungeons of Hinterberg
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   lifestyle

   Maserati annoncerer elektrisk speedbåd

   Tridente ser ud til at være et eksempel på elektrisk elegance på de åbne bølger.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Den elektriske bevægelse i bilindustrien har generelt ikke gjort meget af en bule i flådesektoren. Uanset om dette skyldes, at elektriske batterier ikke er på et sted til at drive betydeligt større fartøjer i længere tid, det faktum, at de kræver specifikke omstændigheder og faciliteter for at oplade, eller fordi folk sandsynligvis ikke ønsker at blive fanget på en elektrisk drevet maskine midt i en vandmasse, er den nøjagtige årsag uklar, men det er sandsynligvis en kombination af alt dette og mere.

   Der er stadig nogle få, der ønsker at knække den elektriske bevægelse i flåden, og den næste, der har et forsøg, er Maserati, da det italienske mærke nu har afsløret Tridente, en helelektrisk speedbåd skabt i samarbejde med Vita Power.

   Tridente hævder at være i stand til at levere en maksimal effekt på 600 hk ved hjælp af et batteri, der dækker 252kWh. Dette batteri er i stand til at skubbe Tridente til en tophastighed på 40 knob og en krydshastighed på 25 knob, men det vil tage lidt under en time at genoplade op til fuld igen.

   Tridente har plads til 10 personer og har også et badeområde, der passer til brusebad og stige til svømning. Der er endda en lukket kabine, der inkluderer et toilet. Tridente er lavet af kulfiber, og hvad angår den nøjagtige pris og udgivelsesdato, har Maserati endnu ikke delt disse oplysninger.

   Dette er en annonce:
   Maserati annoncerer elektrisk speedbåd
   Maserati


   Indlæser mere indhold