Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mass Effect 2

Mass Effect 2 til PS3

Lad ikke demoen skræmme dig væk

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Playstation 3-ejere har måtte vente længe på at kunne spille Mass Effect 2 på deres konsol, og derfor var skuffelsen stor for mange da den demo af spillet som landede på PSN, faktisk ikke var videre overbevisende rent grafisk - det skal man dog ikke lade sig skræmme af.

Biowares community director Chris Priestly har nemlig forklaret på den amerikanske PlayStation-blog, at demoen var lavet ud fra en to måneder gammel test-version, og at det færdige spil vil være markant flottere:

The demo was, for certification and testing reasons, about a 2 month older build than the final 'what you will play when you get it home' version... I think you'll see that the game is noticeably better at launch. =)".

Der skulle altså stadig være noget at glæde sig til på den grafiske front også.

Mass Effect 2
Mass Effect 2
Mass Effect 2
Mass Effect 2
Mass Effect 2

Relaterede tekster

3
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Mass Effect 2-eventyret rundes af med en sidste DLC-pakke, der skal knytte historien sammen med den kommende 3'er. Emil har taget en sidste tur ombord på Normandy.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Det har taget et år, men Bioware er nu endelig klar til også at lade PlayStation 3-ejerne opleve det mesterlige science-fiction eventyr Mass Effect 2.

3
EA fjerner Trump-valgvideo

EA fjerner Trump-valgvideo

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tidligere på ugen sammensatte en Trump-supporter en valgvideo, der kombinerede billeder og lyd fra en masse forskellige medieprodukter. De fleste af dem kom dog fra...Indlæser mere indhold