Dansk
Gamereactor
nyheder
Mass Effect 2

Mass Effect 2 udvides snart

Alt du behøver at vide om "Arrival"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har tidligere fortalt om en sidste Mass Effect 2 udvidelse, og denne er nu officielt blevet bekræftet af Bioware under navnet "Arrival".

Denne gang sendes Shepard til udkanten af galaksen for at redde en forsker som besidder vigtige beviser om den kommende Reaper-invasion. Admiral Hacket fra det første spil vil være del af udvidelsen, og Casey Hudson fra Bioware sagde følgende om det nye materiale:

"Mass Effect: Arrival is an exciting extension to Mass Effect 2 and will show players just how close the Reapers are to returning and completing their deadly harvest."

"Arrival" vil være tilgængelig til køb og download den 29. marts til PC, Xbox 360 og PlayStation 3, og vil koste cirka 55kr (540 Microsoft Points).

Mass Effect 2Mass Effect 2

Relaterede tekster

Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Mass Effect 2-eventyret rundes af med en sidste DLC-pakke, der skal knytte historien sammen med den kommende 3'er. Emil har taget en sidste tur ombord på Normandy.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Det har taget et år, men Bioware er nu endelig klar til også at lade PlayStation 3-ejerne opleve det mesterlige science-fiction eventyr Mass Effect 2.

EA fjerner Trump-valgvideo

EA fjerner Trump-valgvideo

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tidligere på ugen sammensatte en Trump-supporter en valgvideo, der kombinerede billeder og lyd fra en masse forskellige medieprodukter. De fleste af dem kom dog fra...Indlæser mere indhold