Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Prototype 2

Massefyring hos Prototype-studie

Radical ser ud til at lukke ned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Prototype-udviklerne fra Radical Entertainment skal ud og finde sig nye job. Activision meddelte i går aftes, at de har opsagt størstedelen af de ansatte hos det canadiske studie. I alt 89 medarbejdere er berørte.

En lille gruppe ansatte bliver fortsat hos Radical, med den opgave at støtte andre Activision-studier, siger udgiveren, men det er slut med udvikling af egne spil.

Activision havde overvejet at sætte Radical til salg, men endte altså med at afskedige størstedelen af de ansatte i stedet. Skuffende salg for Prototype-serien skulle være den primære årsag.

Prototype 2

Relaterede tekster

Prototype 2Score

Prototype 2

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Tentakler, blod, konspirationer og mord i stride strømme. Lee vender tilbage til NYZ og følger historien om Alex Mercer og James Heller. Lee anmelder Prototype 2.Indlæser mere indhold