Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto VI

Masser af billeder og videoer lækker fra Grand Theft Auto VI og det er sandsynligvis ægte

Schreier siger at grundet skalaen på det lækkede materiale, så er det nok alt sammen ægte.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Først og fremmest er det umuligt for os at verificere endegyldigt om hvorvidt alt det du ser her er legitimt, men det tyder det på at være. En bruger GTA Forums ved navn tepotuberhacker påstår at have fået adgang til kildekoden på Grand Theft Auto VI, og Grand Theft Auto V, og har postet hvad der ligner en syndflod af billeder og klip fra det kommende spil.

Det skal siges at Jason Schreier tidligere har slået fast at spillet er "mindst to år fra en lancering", så noget tyder på at det du ser her er langt fra noget der ligner præsenterbart. Dog bekræfter klippene hvad Schreier i forvejen har kunne rapportere, nemlig at spillet har en kvindelig hovedperson, der åbenbart er en del af en Bonnie & Clyde-inspireret duo, samt at spillet foregår i Vice City.

Jason Schreier mener at grundet volumen på det lækkede materiale, så er der en god sandsynlighed for at det hele er ægte:

Nå, så hvad kan vi se? Først og fremmest er der et røveri på en restaurant som kan ses via dette klip, og den kvindelige hovedperson kan også ses på en strip klub her.

Der er også billeder via Twitter, samt klip, men vi går ud fra at disse vil blive taget ned løbende:


Skulle du ikke kunne få adgang til hverken klip på Youtube, eller Twitter, så er der en tråd via ResetEra, hvor brugere febrilsk downloader og gemmer de her klip.

Alt i alt maler klippene billedet af et spil der ønsker at skrue op for interaktionen med spillets verden, via flere bygninger man kan færdes i, mere dynamiske samtale med NPC'er og eksempelvis et offentligt transportsystem i Vice City.

Grand Theft Auto VI

Relaterede teksterIndlæser mere indhold