Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Guild Wars

Masser af Guild Wars

2 mio. eksemplarer solgt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Så har det populære onlinespil, Guild Wars, ramt den magiske grænse på 2 millioner solgte eksemplarer, og det ser ikke ud til at stoppe der.

HQ

Det første spil blev lanceret i april sidste år og blev hurtigt populært på alverdens spillister. Det blev så fulgt op i år af udvidelsen Guild Wars Factions.

I øjeblikket kæmper mere end 7.000 guilds på verdensplan i Guild Wars Factions-turnering om en plads i en ny turnering i Tyskland med præmier op til 100.000 dollar.

Relaterede tekster

Guild WarsScore

Guild Wars

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Et MMORPG uden en månedlig betaling? En stor og gennemført verden og masser af timers underholdning? Guild Wars har det hele.

Guild Wars får en grafisk overhaling

Guild Wars får en grafisk overhaling

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Selvom Guild Wars udkom for 13 år siden og endda har fået en efterfølger, så har ArenaNet stadig valgt at holde spillet i live, og for første gang i længere tid har...Indlæser mere indhold