Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Captain Toad: Treasure Tracker

Masser af nyt om Amiibo fra Nintendo

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Find pixel-art i Captain Toad: Treasure Tracker med dine Amiboo-figurer. Det var bare én af de mange nyheder omkring Nintendois serie af plastik-figurer, der udvider de mange Nintendo-spil.

Det blev også afsløret, at der kommer alternative udgaver af både Peach, Bowser, Princess Peach og flere af de mest populære Amiibo-figurer til marts. De har dog alle sammen funktioner som førsteudgaverne, så det er kun et spørgsmål om hvilken figur, du bedst kan lide udseendet på.

Ved samme lejlighed blev det afsløret, at vi i maj måned får helt nye Amiibo-figurer. Listen her inkluderede den gamle kending Wario blandt i alt seks nye figurer. Naturligvis får vi Fire Emblem-figurer i forbindelse med afsløringen af endnu et spil i den populære rollespilsserie.

Du kan stadig læse mere om Amiibo-figurerne lige her.

Mere så snart vi har flere billeder og yderligere info.

Captain Toad: Treasure Tracker

Relaterede tekster

2
Masser af nyt om Amiibo fra Nintendo

Masser af nyt om Amiibo fra Nintendo

NYHED. Skrevet af Lee West

Find pixel-art i Captain Toad: Treasure Tracker med dine Amiboo-figurer. Det var bare én af de mange nyheder omkring Nintendois serie af plastik-figurer, der udvider de...Indlæser mere indhold