Dansk
Gamereactor
nyheder
The Division 2

Massive Entertainment siger farvel til deres daglige leder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tager man et lille smut over Øresundsbroen finder man en af spilverdens efterhånden absolutte sværvægtere. Det Malmø-baserede studie Massive Entertainment lever nu om dage op til deres navn, da de efter at have udgivet de succesfulde The Division og dets efterfølger, nu arbejder på to store spil baseret på Star Wars og Avatar.

Men en af studiets ledende skikkelse, der har været med på hele rejsen fra RTS-specialister til AAA-studie, forlader nu studiet.

Det drejer sig om David Polfeldt, der siden 2009 har haft ansvaret for den daglige ledelse som Management Director. Polfeldt forlader det svenske studie den 1. juli, og efter eget udsagn stopper han på toppen:

"When we signed Star Wars, and finally completed our beautiful building Eden in 2020, I felt an overwhelming sense of completion, as if I had achieved everything I once dreamt of," fortæller han på studiets hjemmeside.

David Polfeldt tager nu et halvt års orlov, hvorefter han vil vende tilbage til Ubisoft i en "strategisk rolle." Det fremgår ikke, hvem der overtager ansvaret hos Massive Entertaint.

Studiets kommende store projekt, Avatar: Frontiers of Pandora er netop blevet annonceret ved E3, og det udkommer efter planen i 2022.

The Division 2

Relaterede tekster

The Division 2: Warlords of New YorkScore

The Division 2: Warlords of New York

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

At skulle betale for en rejse tilbage til, hvor det hele startede, er det hele værd, når miljødesignet er i top, og når bosskampene er langt mere unikke, end vi er vant til.Indlæser mere indhold