Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Anarchy Reigns

Max Anarchy er Anarchy Reigns

Vestligt navn til Platinums næste

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det næste spil fra de dygtige folk hos Platinum Games er taget navneforandring af hensyn til det vestlige publikum, og hedder nu Anarchy Reigns. Efter vores mening er det et meget bedre navn end Max Anarchy (der ledte tankerne hen på Max Payne og Homer Simpsons alias Max Power).

Om ikke andet ligner det stadig en visuelt slående multiplayer-brawler, og vi forventer gameplaymekanik af den vanligt høje standard, som Platinum plejer at levere.

Tjek de første små billeder fra Anarchy Reigns nedenfor. Det udkommer til PS3 og Xbox 360 til efteråret.

Anarchy Reigns
Anarchy ReignsAnarchy Reigns

Relaterede tekster

1
Anarchy ReignsScore

Anarchy Reigns

ANMELDELSE. Skrevet af Christian Gaca - GR DE

Hvad pokker vil Anarchy Reigns gerne være? Og hvorfor udkommer det først herhjemme nu, mange måneder efter lanceringen i Japan?

0
Anarchy Reigns

Anarchy Reigns

PREVIEW. Skrevet af Gillen McAllister - GR EU

De stærkeste bestemmer når Platinum giver sit unikke bud på online-fighting-genren. Kan vrede knytnæver stjæle opmærksomheden i en verden, der elsker skydevåben og granater? Gør klar til første runde.Indlæser mere indhold