Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Max Payne 3

Max Payne 3 - lidt mere info

Rockstar lancerer pop-up trailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den 14. september kunne vi her på Gamereactor fremvise den første trailer fra det længe ventede Max Payne 3. Går man ind på Rockstars webside nu, har de dog en ny version af samme trailer klar.

Det er en såkaldt "pop-up"-trailer. En video hvor der løbende kommer nye detaljer om spillet frem. Vi har forsøgt at samle de informationer her.

• Max er nødt til at forlade New York hurtigt. Raul Passos ankommer lige i tide til at rekruttere Max til at arbejde i et privat sikkerhedsfirma i Sao Paulo.

• Passos og Max mødtes for nogle år siden på NY Police Academy. Passos forlod Bronx' drabsafdeling for at arbejde med privat sikkerhed i Syd- og Mellemamerika.

• Max Payne 3 holder fast i noir-fortællestilen og holder en tydelig visuel noir-stil: stæke kontraster, dødelige tegn, indre monologer, brug af skygger, og en mørk kringlet historie.

• São Paulo er berømt for sit dystre vejr, og et meget glamourøst byliv, mens fattigdom, bandevold og kidnapning er del af den mørke side af denne storby.

• Commando Sombra, eller CS, er en af de mange bander, som kæmper om kontrol over byen.

• Melee er dødbringende, og også særdeles nyttigt hvis du er løbet tør for kugler og har brug for at låne nogle.

• Cover vil kun give dig et pusterum, den bedste måde at overleve og komme videre på er ved at storme frem og skyde.

• Ved hjælp af avanceret partikelfysik-teknologi bliver de destruerbare miljøer i Max Payne 3 scenen for dramatiske og kaotiske ildkampe.

• Alle pistoler er fuldt bevægelige ned til mindste detalje, og hver kugle er har sin egen fysik, hvilket lader Max at skyde, undvige og bruge Bullet Time med stor nøjagtighed for at undgå de enkelte kugler.

• Ligesom i de tidligere spil bliver du belønnet med et final kill cam, når du har fjernet den sidste fjende i en gruppe.

Max Payne 3

Relaterede tekster

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Spilverdenens mest sortsynede actionhelt er endelig tilbage, men otte et halvt års pause har bestemt ikke gjort ham rusten.

9
Holder Det?! - Max Payne 3

Holder Det?! - Max Payne 3

ARTIKEL. Skrevet af Claus Larsen

Det er blevet tid til endnu en artikel i Claus' serie, og denne gang kigger han, sjovt nok, nærmere på det seneste Max Payne-spil. Holder det så?

2
I morgen kan Max Payne 3 spilles på Mac

I morgen kan Max Payne 3 spilles på Mac

NYHED. Skrevet af Lee West

Det er omkring et år siden, at Max Payne 3 udkom til konsoller og PC, "allerede" i morgen den 20. juni kan de Mac-ejere, der ikke har Windows installeret, også tage på...Indlæser mere indhold