Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
rFactor 2

Max Verstappen var ikke tilfreds med LeMans 24h Virtual

Efter at serverproblemer fik F1-mesteren til at trække sig tilbage fra løbet, kaldte han turneringen for et "klovneshow".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

LeMans 24h Virtual gik ikke helt som planlagt i weekenden. Under løbet blev værtsspillet rFactor 2 mødt med en række serverproblemer, som udvikleren Motorsport Games senere udtalte skyldtes sikkerhedsbrud. Men da rettelserne var på plads, var skaden sket, og hold og kørere, herunder Formel 1-verdensmester Max Verstappen, var ikke glade for, hvad der skete.

Efter at være blevet afbrudt under løbet og nødt til at gå på pension, udløste Verstappen en rant om løbet og hvordan det er blevet håndteret, og gik endda så langt som at kalde det et "klovneshow", før han besluttede at afinstallere spillet, mens han håbede, at andre gør det samme.

Som du kan se i klippet fra YouTuber Limitless nedenfor, udtalte Verstappen endda, at han ikke ville deltage i begivenheden næste år.

Vinderen af LeMans 24h Virtual endte med at blive Team Redline, hvilket betyder, at F2-mester Felipe Drugovich kan tilføje denne turnering til sit trofæskab.

rFactor 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold