LIVE
HQ
logo hd live | Dungeons of Hinterberg
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   lifestyle

   McDonald's afslutter AI-partnerskab, efter at AI går i gang med at udløse tilfredse med Chicken Nugget-ordrer

   Og skaber også den afskyelige idé om baconis.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Vi har set på det seneste, at inkorporering af kunstig intelligens ikke ligefrem er et problemfrit og problemfrit koncept. Googles egen AI har udviklet og skabt alle mulige sjove forkerte ideer og forslag lige siden den blev introduceret til browseren, forskellige AI-drevne redigeringssoftware har født forfærdelige og skræmmende videoer og levende billeder, og nu har McDonald's også stået over for sin egen useriøse AI.

   Som rapporteret af Restaurant Business måtte fastfoodkæden opsige en AI-aftale med IBM på grund af test-AI - som kortvarigt blev brugt på et sted i Chicago som et drev gennem bestillingskammerat - og besluttede at kaste forsigtighed mod vinden og handle helt latterligt.

   Der er rapporter (tak, BBC News) om, at AI bestiller hundredvis af kyllingenuggets ad gangen og endda bøjer sine kreative muskler og kommer med den afskyelige idé om baconis.

   McDonald's USAs restaurantchef Mason Smoot udtalte om sagen : "Efter en tankevækkende gennemgang har McDonald's besluttet at afslutte vores nuværende partnerskab med IBM om AOT, og teknologien vil blive lukket i alle restauranter, der i øjeblikket tester den senest den 26. juli 2024."

   Dette er en annonce:

   McDonald's har siden sagt, at det mener, at AI vil blive indarbejdet i sine restauranter i fremtiden, men at det lige nu ikke er klar til at blive rullet ud til offentligheden.

   McDonald's afslutter AI-partnerskab, efter at AI går i gang med at udløse tilfredse med Chicken Nugget-ordrer
   ShutterStock


   Indlæser mere indhold