Dansk
Gamereactor
nyheder
Horizon Call of the Mountain

Medarbejdere siger at Firesprite Studios har været en giftig arbejdsplads

Blandt andet chikane og ringe arbejdsforhold har ledt til hvad der beskrives som en "death spiral."

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig fyrede Sony omkring 900 ansatte, og ikke bare er en god portion af disse fra det relativt nyligt indkøbte Firesprite Studios, men det har angiveligt også betydet at studiets live service-inspirerede Twisted Metal reboot har måtte lade livet.

Men studiet står åbenbart over for flere problemer, for en ny rapport fra Eurogamer, som er baseret på udtalelser fra både nuværende og tidligere medarbejdere hos netop Firesprite, så er arbejdsforholdene der mindre end ideelle.

Ifølge rapporten har studiet lidt under både fyringer og at erfarne ansatte selv har forladt virksomheden, og det er sket over de seneste par måneder. Sony har desuden tilføjet nye ansatte fra XDev-teamet i samme ombæring, som angiveligt har ledt til både hyppig sexchikane og "ageism", og mange af de ansatte der er blevet talt med siger at de lige nu befinder sig i en "death spiral".

Der er dog delte meninger, og andre ansatte mener at Sonys strammere kontrol har været nødvendigt for Firesprite, men angiveligt forlod en meget vellidt HR-chef sin stilling, som har efterladt den alt for lille HR-afdeling med alt for få midler til at behandle klager og interne stridigheder, som der åbenbart er et voksende antal af.

Sony har ikke kommenteret på rapporten.

Horizon Call of the Mountain

Relaterede teksterIndlæser mere indhold