Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dreams

Media Molecule viste demo af Dreams frem i Paris

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dreams imponerede os ved årets E3-messe, og har nu gjort det igen ved Paris Games Week, hvor Media Molecules Alex Evans og Mark Healey var på scenen, for at vise gameplay frem fra deres kommende titel. I modsætning til LittleBigPlanet, så er creation- og spildelen ikke adskilte i Dreams, men lader i stedet spilleren skabe det de lyster unervejs i spillet, så længe verdenens skaber tillader det. Du kan se en video og nogle nye billeder fra det PlayStation 4-eksklusive spil herunder:

HQ
Dreams
DreamsDreams
DreamsDreams
DreamsDreamsDreamsDreams

Relaterede tekster

DreamsScore

Dreams

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Media Molecules længe ventede drømmeprojekt er en uimodståelig og imponerende blanding af spil, socialt netværk og udviklingsværktøj.

9
Dreams - Early AccessScore

Dreams - Early Access

ANMELDELSE. Skrevet af Jonathan Sørensen

Dreams er langt om længe blevet lanceret på PlayStation Store, og derfor kommer vi med første første tanker om den version du kan spille lige nu.

3
Dreams vil snart understøtte VR

Dreams vil snart understøtte VR

NYHED. Skrevet af Emil Hanquist

Det er efterhånden nogle måneder siden, Media Molecules ambitiøse, og længe ventede, projekt Dreams landede på PS4. Det blev dengang både modtaget med fine salgstal samt...Indlæser mere indhold