Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mercenaries

Mercenaries 2 bekræftet

Nu med en verden i flammer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Pandemic Studios, holdet bag Star Wars: Battlefront, Destroy All Humans og Full Spectrum Warrior, har bekræftet at Mercenaries 2 er under udvikling. Spillet har fået undertitlen World in Flames og det vil blive vist frem på årets E3-messe. Der forlyder intet om hvorvidt spillet er til næstegenerationskonsollerne eller i stedet de eksisterende såsom Xbox, PlayStation 2 og GameCube, men vi forventer at der er tale om en toer til PS3, Xbox 360 og evt. Wii.

Der findes i øjeblikket ingen screenshots fra spillet, men så snart vi modtager dem, så lægges disse selvfølgelig op.

Relaterede tekster

0
MercenariesScore

Mercenaries

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Pandemic Studios gør Rockstar kunsten efter. Velkommen til det krigshærgede Nordkorea, hvor mulighederne ligger for dine fødder.

0
Mercenaries

Mercenaries

PREVIEW. Skrevet af Thomas Tanggaard

Ren og skær action, der låner en god del af sit indhold fra et vist kobbel af rockstjerner. Tanggaard har spillet Mercenaries.Indlæser mere indhold