Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mercenaries

Mercenaries 2 er politisk

Det hævder Venezuelas regering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Pandemic Studios, der bl.a. har titler som Star Wars Battlefront og Full Spectrum Warrior bag sig, er løbet ind i noget af en modvind med Venezuelas regering angående Mercenaries 2: World in Flames.

Toeren foregår nemlig netop i Venezuela og politiske kræfter tæt på præsident Hugo Chavez hævder, at dette spil scenarium kun er en forløber for en reel invasion af landet. I Mercenaries 2 bliver Venezuela nemlig lavet om til en krigszone, da flere forskellige fraktioner slås med hinanden om landets dyrebare olie.

Ismael Garcia, der er medlem af kongressen sagde følgende:

-Jeg tror at den amerikanske regering ved hvordan man skaber psykisk terror, der så senere kan realiseres. Til dette knyttede advokat Gabriela Ramirez: - Det sender et budskab til amerikanerne: der er fare lige ved siden af jer, her i Latinamerika, og I er nødt til at gøre noget ved det. Det retfærdiggør en imperialistisk aggression imod os.

Pandemic Studios selv nægter at være ude i et ærinde for den amerikanske regering, hvilket fik Chris Norris, PR-ansvarlig hos studiet til at sige følgende:

"Vi trækker altid vores inspiration fra alverdens avisforsider. Denne konflikt er fiction og den sker ikke i øjeblikket, men den er realistisk nok til at tro på og til at være noget der en dag kunne ske."

Mercenaries
Mercenaries
Mercenaries
Mercenaries

Relaterede tekster

0
MercenariesScore

Mercenaries

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Pandemic Studios gør Rockstar kunsten efter. Velkommen til det krigshærgede Nordkorea, hvor mulighederne ligger for dine fødder.

0
Mercenaries

Mercenaries

PREVIEW. Skrevet af Thomas Tanggaard

Ren og skær action, der låner en god del af sit indhold fra et vist kobbel af rockstjerner. Tanggaard har spillet Mercenaries.Indlæser mere indhold