Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands

Mere DLC til Borderlands

Claptrap's New Robot Revolution på vej

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Steam kørte for nyligt et fantastisk tilbud på PC-versionen af Borderlands, samt alt dets ekstra materiale, og det har betydet at vi igen har fundet det ekstremt vanedannende skydespil frem igen. Timingen kunne næsten ikke være bedre, for udgiveren 2K har nu annonceret at en ny udvidelse til køb og download, nu er på vej.

Denne gang er det Claptrap-robotterne som har besluttet sig for at gøre oprør, anført af den snedige kung fu Claptrap: Ninja Assassin.

Der loves flere missioner, nye våben og karakterer, og i det hele taget meget mere af alt det der gjorde Borderlands så uimodståeligt.

Borderlands

Relaterede tekster

Borderlands - GOTYScore

Borderlands - GOTY

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Borderlands var det forfriskende pust alle loot-hungrende rollespillere ledte efter. Nu er det tid til at samle alle udvidelserne og spillet i et. Lee kigger på Game of The Year-udgaven...

4
Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

Ny Humble "RPG" Bundle med solide titler

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Humble Bundle har løbende nogle suveræne tilbud, og nu går turen til rollespilselskerne, der i løbet af de næste to uger kan få billig adgang til blandt andet...Indlæser mere indhold