Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mass Effect 2

Mere DLC til Mass Effect 22

Stå for doktor Amanda-redningsmissionen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Enten er de enormt snedige hos Bioware, ellers kom de til at lave en mindre fejl i går da de udgave et patch til PlayStation 3-versionen af Mass Effect 2. Hentede man patchet fik man nemlig også tilført spillet tre nye trofæer som dog ikke kunne vindes, fordi de tilhører en DLC-pakke kaldet "Arrival".

I beskrivelsen af de tre trofæer nævnes således en doktor Amanda, som for øvrigt blev nævnt i den sidste nyhedsudsendelse på Cerberus Network.

The Ultimate Sacrifice - Complete the Arrival DLC

Last Stand - Survive all five waves in the battle for Object Rho

Covert Action - Rescue Dr. Amanda Kenson without attracting hostile attention.

Mass Effect 2
Billedet er fra en læser på forummet Neogaf.

Relaterede tekster

3
Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Mass Effect 2-eventyret rundes af med en sidste DLC-pakke, der skal knytte historien sammen med den kommende 3'er. Emil har taget en sidste tur ombord på Normandy.

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Det har taget et år, men Bioware er nu endelig klar til også at lade PlayStation 3-ejerne opleve det mesterlige science-fiction eventyr Mass Effect 2.

3
EA fjerner Trump-valgvideo

EA fjerner Trump-valgvideo

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tidligere på ugen sammensatte en Trump-supporter en valgvideo, der kombinerede billeder og lyd fra en masse forskellige medieprodukter. De fleste af dem kom dog fra...Indlæser mere indhold