Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Mere indhold på vej til Ground Zeroes

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På VGX kunne Konami afsløre at Metal Gear Solid V: Ground Zeroes vil blive udvidet med ekstra indhold, der er forskelligt alt efter om du spiller på Xbox eller PlayStation.

På Xbox 360 og Xbox One bliver man givet opgaven Jamais Vu, hvor man som Raiden skal eliminere adskillige fjender som er blevet overtaget af en fjendtlig organisme. På PlayStation 3 og 4 får man i stedet opgaven Deja Vu hvor man skal genskabe forskellige scener fra seriens første spil.

Hideo Kojima har dog efterfølgende rettet lidt på udmeldingen, og fortæller således at begge opgaver vil blive gjort tilgængelige på begge konsoller, når den gratis opdatering lander den første maj.

Samtidigt fortæller Kojima at det samlede antal spillere af Ground Zeroes, har spillet hvad der svarer til 504 år, samt at cirka 50% af disse spillere har gennemført oplevelsen med S-rank.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Relaterede teksterIndlæser mere indhold