Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 6

Mere indhold til Gran Turismo 6

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har nu via den europæiske PlayStation-blog annonceret at Gran Turismo 6 får en ny patch i dag, der byder på en del mere indhold.

Således kan man ræse løs med Chevrolet Chaparral 2X Vision Gran Turismo og INFINITI CONCEPT Vision Gran Turismo. Disse kan indkøbes i Vision GT-afdelingen af bil-sektionen, men de kan også vindes ved at deltage i nogle specielle løb i anledning af julen. Du kan nu også sortere dine biler i garagen, hvis du er en af dem, der samler biler som besat.

Så savner din PlayStation 3 lidt kærlighed, er det måske på tide at tænde op for Polyphony Digitals racing-spil igen?

Gran Turismo 6Gran Turismo 6
Gran Turismo 6

Relaterede tekster

Gran Turismo 6Score

Gran Turismo 6

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Polyphony Digital er klar med det sjette kapitel i den klassiske Gran Turismo-serie, men har de formået at sende serien på rette kurs igen? Læs med her og få svaret.

3
Sony annoncerer GT Academy 2015

Sony annoncerer GT Academy 2015

NYHED. Skrevet af Ricardo C. Esteves

Sony har netop annonceret den syvende udgave af GT Academy, en konkurrence der forsøger at skabe en professionel racekører ud af talentmassen af amatørspillere der kører...

3
Mere indhold til Gran Turismo 6

Mere indhold til Gran Turismo 6

NYHED. Skrevet af Lee West

Sony har nu via den europæiske PlayStation-blog annonceret at Gran Turismo 6 får en ny patch i dag, der byder på en del mere indhold. Således kan man ræse løs med...Indlæser mere indhold