Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Endwar

Mere om End War

Nye screens af enhederne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft har disket op med lidt screens og information om riflemen-enhederne i de tre fraktioner fra det kommende strategispil, End War.

Riflemen - Kommandos

At være en Kommando-enhed for Europas frelsere er en stor ære og mange af disse er tidligere terroristbekæmpere og medlemmer af Rainbow Six-truppen.

EndwarEndwar
Endwar

Fakta:
Primære våben: E3000 Assault Rifle/UAR 7 Bullpup Assault Rifle/ JO-2 .50 Caliber Sniper Rifle

Riflemen - Wolves

De russiske Spetsnaz Guard Brigade Wolves er de mest frygtede og brutale militær enheder i verden og de er blevet hærdet af landets mange interne stridigheder.

EndwarEndwar
Endwar

Fakta:
Primære våben: AK-74 and variants, OSV-120 12.7mm sniper rifle

Riflemen - Ghost

De amerikanske riflemen-styrker består af en blanding af kvinder og mænd fra Marine Force Recon, Navy SEALs, Army Rangers, Green Berets, Air Force Pararescuemen (PJs) samt Ghost Recon-trupper. En meget alsidig og anvendelig enhed med andre ord.

EndwarEndwar
Endwar

Fakta:
Primære våben: SCAR A1/M120 .50 Caliber Rifle

Relaterede tekster

4
Tom Clancy's EndWarScore

Tom Clancy's EndWar

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson

Tag kontrollen over Tredje Verdenskrig, og red menneskeheden fra total udryddelse. Skrivebordet er udskiftet med sofaen, og tastaturet med din stemme for det eksperimenterende EndWar er endelig landet.

Tom Clancy's EndWar

Tom Clancy's EndWar

PREVIEW. Skrevet af Jesper Nielsen

Hvad gør man, når man en kæmpe slagmark at holde styr på og hverken tastatur eller mus til rådighed? Man fyrer da bare op for snakketøjet! Det har Jesper gjort...Indlæser mere indhold