Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Guild Wars 2

Mere om fremtiden for Guild Wars 2 i januar

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der fortælles nu at Director Colin Johanson og ArenaNet-bossen Mike O'Brien dukker op den 24. januar for at deltage i en paneldebat på Pax South. I den forbindelse loves det, at de vil afsløre nogle af planerne for kommende indhold i Guild Wars 2.

MMO-rollespillet har stadig en god bunke loyale fans, der sætter pris på de aktive kampe og den levende verden, som det action-fyldte MMO tilbyder.

I forbindelse med annonceringen af panelet, loves der at "the Living World was just the beginning." Så sæt kryds i kalenderen hvis du er til Guild Wars 2.

Er der noget du håber på annonceres?

Guild Wars 2

Relaterede tekster

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jostein Holmgren - GR NO

Her er Guild Wars 2-dommen! Efter uger i betaen og flere dage med det endelig produkt, er Jostein parat med anmeldelsen.

1
Se Guild Wars 2: Path of Fire i aktion

Se Guild Wars 2: Path of Fire i aktion

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

ArenaNet har netop udgivet en gameplay-trailer for den kommende udvidelse til Guild Wars 2 kaldet Path of Fire. I denne udvidelse vil du blandt andet skulle tage ud i...Indlæser mere indhold