Dansk
Gamereactor
nyheder
Guild Wars Factions

Mere om Guild Wars Factions

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Et af sidste års allerstørste hits, var unægteligt Guild Wars fra NCSoft. Udvidelsen, Guild Wars Factions, udkommer d. 28 april, og vi har fået fingrene i et dugfriskt factsheet:

HQ

• 300 nye skills, inklusive 90 nye elite-skills, til de to nye Factions professioner og de seks core professioner fra Guild Wars.
• Mere end 50 nye scenarier, inklusive story missions, combat arenas, og questing areas
• Mere end 100 nye væsener.
• Nye guild halls
• Nye ansigter, frisurer, og armor sets for åde Factions og core professioner.
• Nye pets
• Hundredevis af nye våben og items

Har man ikke i forvejen stiftet bekendtskab med det fabelagtige onlinespil, så behøver man såmænd ikke købe originalspillet for at spille udvidelsen. Dog er det et plus, da man ved køb af både originalen samt udvidelsen får adgang til samtlige features.

For at fejre det hele, inviterer NCSoft også til en åben og gratis PVP Beta weekend, som finder sted fra d. 20-23 januar. Hvis man allerede har Guild Wars, vil man automatisk få adgang til Beta-området. Har man ikke nogen konto, kan man benytte sig af følgende key: 66DG9-C4RHB-9FKD6-287BJ-LRGCJ. Herfra kan man så downloade klienten fra www.guildwars.com - og vupti, så burde man være kørende.

Relaterede tekster

Guild Wars: FactionsScore

Guild Wars: Factions

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Tyrias mørke middelalderlige sletter er skiftet ud med Canthas smukke østlige landskaber. Nicolas har været på en ny rejse.

Guild Wars Factions

Guild Wars Factions

PREVIEW. Skrevet af Nicolas Elmøe

Guild Wars første udvidelse kunne testes i weekenden, så Nicolas fandt sin rustning og sit sværd frem fra skabet og tog på eventyr.Indlæser mere indhold