Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mario Kart 8

Mest indtjenende spil-franchises over de sidste ti år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste uge kom Ubisoft med deres slagstal for 2014, og benyttede lejlighede til at komme med en liste over de bedst tjenende spil-franchises i de seneste ti år. Her pointerede de, at Assassin's Creed lå på en femteplads, og derfor har tjent styrtende mængder penge.

Det er ingen overraskelse at Call of Duty ligger øverst på listen, med Mario på andenpladsen. Fifa ligge på tredjepladsen, mens Grand Theft Auto må nøjes med en fjerdeplads. Du kan se hele listen herunder:

Mario Kart 8

Det viste også en anden liste, hvor det fremgik tydeligt, af de bedst sælgende titler sidste år var sandbox-spil, som fylder en hel del på listen.

Mario Kart 8

Relaterede tekster

Mario Kart 8Score

Mario Kart 8

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Nintendo har igen fyldt brændstof på Mario Kart-serien, men kan serien stadig følge med resten af genren? Læs to anmeldelser her...



Indlæser mere indhold