Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater benytter sig af det originale stemme tracks

En ting er at bevare, en anden er at genbruge.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

For nylig kunne vi slå fast at Konami havde afsløret, at det originale cast bag Metal Gear Solid 3: Snake Eater ville vende tilbage i det kommende Metal Gear Solid Δ: Snake Eater. Samtidig sagde de at historien vil forblive "uændret". Det viser der så at være en rigtig god grund til.

Det viser sig nemlig at Konami ikke har i sinde at bringe skuespillerne ind for at genoptage deres originale replikker - nej, de genbruger de samme voice tracks fra det originale spil. Dette har Konamis kommunikationschef i USA, Tommy Williams, bekræftet overfor The Verge.

Vi regner med at disse bliver opdateret i en sådan grad, at de hører "hjemme" i det opdaterede spil, men det udelukker tilsyneladende at blandt andet David Hayter inviteres ind på ny for at levere en opdateret udgave af de samme replikker.

Du kan se traileren herunder.

HQ
Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Relaterede teksterIndlæser mere indhold