Dansk
Gamereactor
nyheder
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1

Metal Gear Solid Master Collection indeholder referencer til Peace Walker, MGS4 og MGS5

Fans mener at det betyder, at Metal Gear Solid Master Collection Vol 2 er på vej.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Metal Gear Solid Master Collection Vol 1 er udkommet og den indeholder nye udgaver af Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty og Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Tilbage i juni teasede Konami dog en Metal Gear Solid Master Collection Vol 2, som skulle indeholde Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain og Metal Gear Solid: Peace Walker.

Metal Gear Solid har dedikeret fans og de har allerede fundet referencer til Metal Gear Solid Master Collection Vol 2 i denne første opsamling. Det er vigtigt i den sammenhæng at nævne, at Metal Gear Solid Master Collection Vol 2 endnu ikke er annonceret og det er nok derfor, at Metal Gear Solid fans er begejstret for de ting de har fundet.

Hvad Konami dog har annonceret, er Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, en fuld remake af Metal Gear Solid 3: Snake Eater, som er på vej til PC, Xbox Series X/S og PlayStation 5. Der er endnu ingen releasedato.

Endelig arbejder Konami også på en patch, som skulle adressere nogle af de åbenlyse problemer som Metal Gear Solid Master Collection Vol 1 har.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1

Relaterede teksterIndlæser mere indhold