Dansk
Gamereactor
nyheder
Metaphor: ReFantazio

Metaphor: ReFantazio vil blive vist frem på Summer Game Fest

Og noget tyder på, at der er mere i vente end blot en ny trailer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Atlus er nok bedst kendte for deres populære Persona-serie, men også for Shin Megami Tensei. De arbejder i øjeblikket på Metaphor: ReFantazio, som skulle blive den japanske udviklers tredje ben, ved siden af de to andre veletablerede serier.

Metaphor: ReFantazio udkommer til efteråret til Xbox Series X/S, PlayStation 5 og PC, og selv om Atlus har løftet lidt af sløret for spillet på det seneste, er der meget vi endnu ikke ved om det kommende eventyr. Men vi bliver tilsyneladende klogere på årets Summer Game Fest.

På den officielle Summer Game Fest X-konto, er det blevet bekræftet af game director og producer Katsura Hashino og art director Shigenori Soejima fra Atlus vil komme på scenen og "share new details with fans on their upcoming title Metaphor: ReFantazio".

Siden de to herrer begge vil være til stede på scenen, tyder det på at vi ikke blot får en ny trailer, men også mere information og måske en gameplay præsentation, så hvis du ser frem til Atlus' nyeste rollespil, så hold øje med Summer Game Fest Live Showcase når eventen løber af stablen den 7. juni kl. 23.00 dansk tid.

Metaphor: ReFantazio
Metaphor: ReFantazioMetaphor: ReFantazio
Metaphor: ReFantazioMetaphor: ReFantazio
Metaphor: ReFantazioMetaphor: ReFantazio

Relaterede teksterIndlæser mere indhold