Dansk
Gamereactor
nyheder
Metro 2033

Metro-forfatter kalder Witcher-forfatter "gamle fjols"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Før CD Projekt RED gik i gang med deres The Witcher-spilserie skrev den polske forfatter Andrzej Sapkowski en række bøger, hvor han etablerede karaktererne og verdenen. Disse fik moderat succes i Polen, men spredte sig ikke til hele verden. CD Projekt RED købte derefter rettighederne til at lave spil baseret på bøgerne for en lille sum, og siden hen har Sapkowski været ganske bitter over at han ikke solgte dem for mere, eller ønskede del i studiets overskud.

Dette resulterede tidligere på året i et søgsmål fra Sapkowski, hvor han kræver noget lig $16 millioner af CD Projekt RED, et søgsmål som studiet siger er tåbeligt. Nu får Sapkowski også kritik fra en anden forfatter der er blevet fortolket som spil. Dmitry Glukhovsky, der er forfatteren bag Metro-serien, har sagt til russiske DTF, at han anser Sapkowski som et "gammelt fjols".

Glukhovsky fortæller at Sapkowski har sagsøgt CD Projekt RED fordi hans kone blev ved med at genere ham med at han ikke havde fået nok penge. "

"He is just an elderly man, he missed his chance, and well, what can you do? I feel sorry for the man. An ungrateful schmuck''

Det skal desuden siges at Sapkowski har fået en aftale med Netflix i hus netop på grund af spillene, og at hans bøger nu læses i hele verden takket være CD Projekt RED.

Metro 2033

Relaterede tekster

Holder det?! - Metro 2033

Holder det?! - Metro 2033

ARTIKEL. Skrevet af Claus Larsen

Exodus er lige om hjørnet, så vi ser tilbage på det første kapitel, og spørger os selv; "holder det?!"Indlæser mere indhold