Dansk
Gamereactor
nyheder
Metroid Dread

Metroid Dread har haft den bedste lancering i seriens historie i England

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Metroid-serien er ret populær, men samtidig er der så langt mellem de diverse kapitler, at det kan være svært umiddelbart at spå dens salgspotentiale. For nylig landede Metroid Dread dog, og det lader til at fans verden over har været købestærke.

Som GamesIndustry skriver, så har spillet præsteret den største lancering på det engelske marked nogensinde. Selvom at markedet i dag er langt mere digitalt, så var spillet, ifølge rapporten, bare 1000 enheder fra at have solgt flest spil ved lanceringen end noget andet Metroid-spil.

Som de skriver hos GamesIndustry, hvis du så fakturerer det endnu ukendte antal digitale eksemplarer oven i, så er det, med et godt stykke, den bedste lancering nogensinde. Dog, i det større billede, forbliver Metroid en lidt mindre serie for Nintendo.

"Metroid is a smaller franchise for Nintendo. It is the fifth biggest Switch launch of the year, behind Mario 3D World + Bowser's Fury, Zelda: Skyward Sword, Monster Hunter Rise and New Pokemon Snap."

Metroid Dread

Relaterede tekster

Metroid DreadScore

Metroid Dread

ANMELDELSE. Skrevet af David Caballero

Det er ret tydeligt, at udvikleren Mercury Steam har arbejdet ret hårdt på Dread, og det kan mærkes fra start til slut.Indlæser mere indhold