Dansk
Gamereactor
nyheder
Metroid: Samus Returns

Metroid: Samus Returns-producer vil gerne lave flere Metroid-spil i 2D

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Metroid: Samus Returns på 3DS markerer en tilbagevenden til seriens klassiske rødder, og det er der mange fans der er meget begejstrede over. Det er spillets producer, og en af seriens fædre, Yoshio Sakamoto, naturligvis også, og faktisk har han genfundet kærligheden til designet i en sådan grad, at han allerede ønsker at gå i gang med flere Metroid-spil i 2D.

I et interview med Game Informer fortæller Sakamoto at han ønsker at fortsætte i samme stilart, men at fans interesse i Metroid: Samus Returns kommer til at spille en afgørende rolle:

"Through the development of Metroid: Samus Returns, I was able to really grasp the possibility and fun of a 2D Metroid. Like when I finished the first game, if there is another opportunity to make another Metroid, that is something I would love to do. Of course, that really depends on how much people really want to buy a 2D Metroid".

Vi kan jo starte med at spørge her - skal du have Metroid: Samus Returns?

Metroid: Samus Returns

Relaterede tekster

Metroid: Samus ReturnsScore

Metroid: Samus Returns

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Håbefulde fans kan ånde lettet op. Samus Returns er Metroid som vi kender det. Hverken mere eller mindre.Indlæser mere indhold