Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Miasma Chronicles

Miasma Chronicles udkommer til maj

Man skal dog vente en smule længere på den fysiske version af det taktiske RPG fra skaberne af Mutant Year Zero: Road to Eden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udvikleren af Mutant Year Zero: Road to Eden, The Bearded Ladies, er snart klart til at lancere endnu et taktisk RPG sat i en postapokalyptisk verden.

Miasma Chronicles blev annonceret sidste år, og nu har spillet fået en konkret udgivelsesdato. Fra den 23. maj kan spillet downloades til PC, PS5 og Xbox Series S/X. Foretrækker du i stedet en fysisk version, må du vente et par uger længere, da denne først udkommer den 9. juni.

I Miasma Chronicles spiller du som Elvis, en ung forældreløs mand, hvis bedste ven er robotten Driggs. Sammen drager de to ud på en farefuld rejse for at blive klogere på den mystiske substans Miasma, der har forvandlet USA til en postapokalytisk ødemark.

Vil du vide mere om spillet, kan du jo passende læse vores preview fra sidste sommers Gamescom.

I forbindelse med annonceringen af udgivelsesdatoen har udgiveren 505 Games også offentliggjort nogle friske billeder fra spillet, som du kan se herunder.

Miasma Chronicles
Miasma ChroniclesMiasma Chronicles

Relaterede teksterIndlæser mere indhold