Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Michael Caine er praktisk talt gået på pension nu

Efter 73 år på skærmen synes vi, han har fortjent at slappe af resten af sine dage.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Michael Caine vil sandsynligvis gå over i historien som en af de bedste skuespillere nogensinde. Hans legendariske karriere har strakt sig over hele syv årtier, men han mener selv, at det nok er ved at være på tide at takke af på grund af sin høje alder.

"I'm bloody 90 now, and I can't walk properly and all that... I've had the best possible life I could have thought of," sagde han til Telegraph. Caine etablerede sig selv som en fremragende skuespiller i film som Zulu og The Italian Job tilbage i 1960'erne, og har siden da arbejdet i industrien stort set uden pause.

Senest medvirkede Caine i The Great Escaper, en film, hvor han spiller en veteran fra Anden Verdenskrig, som forsøger at flygte fra sit plejehjem for at fejre 70-års jubilæet for D-dagens landinger. Yngre fans forbinder ham sandsynligvis med hans roller i diverse Christopher Nolan-film og Now You See Me-filmene. Uanset om Caine vælger at fortsætte som skuespiller eller nyde sin sidste tid i fred, er vi helt okay med beslutningen og takker ham for de mange fantastiske præstationer.

Michael Caine er praktisk talt gået på pension nu


Indlæser mere indhold