Dansk
Gamereactor
nyheder

Microsoft afslører "FPS Boost"-funktion der kan op til firdoble billedhastigheden i ældre spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft har allerede slået fast, at de ikke bare er interesserede i at bringe os helt nye oplevelser på Xbox Series X, og Series S, men at der må og skal være en stabil og robust forbindelse til ældre konsolgenerationer. Mere specifikt teasede de for nylig nyheder på den front, og det må siges at have været ret overraskende.

Den nye funktion hedder "FPS Boost", og det er en måde at udnytte hardware-acceleration i Xbox Series X og Series S til nogle gange fordoble, og andre gange firdoble, billedhastigheden i ældre spil.

Indtil videre er fem spil blevet afsløret som værende en del af FPS Boost-initiativet, altså Far Cry 4, Watch Dogs 2, Sniper Elite 4, UFC 4 og Super Lucky's Tale.

"We chose this initial collection of titles not only because they are popular among fans, but to highlight several different ways that FPS Boost can improve your experience," siger Senior Program Manager Paul Eng om funktionen på Microsofts hjemmeside.

Eksempelvis kører Super Lucky's Tale nu i 120fps, hvorimod Far Cry 4 og Watch Dogs 2 kører i 60fps. Disse forbedringer tilbydes naturligvis gratis, og der er også fokus på at sikre at disse introduceres til spil der er en del af Game Pass.

Microsoft afslører "FPS Boost"-funktion der kan op til firdoble billedhastigheden i ældre spil


Indlæser mere indhold