Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 2

Microsoft antyder at Halo 2-remake er på vej

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der har længe gået vedvarende rygter om at Saber Interactive skulle arbejde på en opdateret udgave af Halo 2 til Xbox One, i stil med sidste års Halo: Combat Evolved Anniversary til Xbox 360. Rygterne fik yderligere medvind i denne uge, da Sabers Vyacheslav Solovov på sin LinkedIn-profil skriver, at studiet arbejder på en Xbox One-eksklusiv titel.

Nogen har nu spurgt Microsofts Phil Spencer direkte om der er et Halo 2 Anniversary på vej, og hans svar på Twitter viger uden om et direkte svar, uden rigtig at benægte noget. Tværtimod:

"Never get tired of questions on what's coming. Just can't always answer as we need news at events. Halo 2 is a good game..."

Altså lyder det næsten som om at Spencer medgiver, at en fornyet udgave af Halo 2 er på vej.

Halo 2

Relaterede tekster

Vi anmelder Halo 2: Anniversary på PCScore

Vi anmelder Halo 2: Anniversary på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Halo 2 blev for nylig tilføjet til Master Chief Collection på PC, og vi har derfor igen sat på Claus på sagen. Er opdateringen spillet værdigt? Og er det i øvrigt stadig værd at spille?

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Master Chief rammer PC'en for anden gang, forsinket og forældet, men kan det tidløse og elskede gameplay alligevel sejre? Jesper har fundet musen frem...Indlæser mere indhold