Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Redfall

Microsoft bad Arkane om at droppe PS5-version af Redfall

Spillet var ellers under udvikling til Sonys konsol

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til ingens overraskelse har creative director på Redfall Harvey Smith afsløret, at vampyrspillet oprindeligt var tiltænkt at udkomme til PlayStation 5 sammen med versioner til PC og Xbox.

At PS5-versionen blev droppet skyldes, at Microsoft tilbage i 2020 købte Bethesda, og dermed også fik råderet over Arkane Studios.

"We got bought by Microsoft and that was a huge sea change. They said, 'no PlayStation 5. Now we're gonna do Game Pass, Xbox, and PC,'" fortæller Harvey Smith til IGN.

Netop spørgsmålet om platformseksklusivitet har fyldt meget i debatten om Microsofts forsøg på at købe Activision Blizzard. Men der er som sådan ikke noget usædvanligt i at købe studier og derefter sætte dem til kun at udvikle til egne platforme - både Microsoft, Nintendo og Sony har haft den praksis i årtier.

Harvey Smith fortæller også til IGN, at det har været lidt af en velsignelse at have én mindre platform at bekymre sig om, og at han forventer Redfall bliver deres mest spillede spil takket være dets Day 1-lancering på Xbox Game Pass.

Redfall udkommer den 2. maj til PC og Xbox Series S/X.

Redfall

Relaterede teksterIndlæser mere indhold