Dansk
Gamereactor
nyheder
Sunset Overdrive

Microsoft ejer rettighederne til to Sunset Overdrive-efterfølgere

Og Insomniac tjente bare lidt over $500 på at lave det originale spil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nogle af jer har måske stærke holdninger omkring massemediernes ansvar i forhold til de informationer der er sluppet ud igennem det her læk, og vi føler også med Insomniac. Vi kommer aldrig til at dele concept art, gameplay-optagelser eller direkte fremvise andet lækket materiale. Men i forhold til de faktuelle oplysninger der nu er offentligt kendt, så kan vi heller ej lade som om at den her information ikke eksisterer. Som Jeff Grubb siger, så er det nyheder, og vi er et nyhedssite. Men det betyder ikke at vi ikke tager stilling, det gør vi altid. Du kommer til at finde denne paragraf før en række af de nyheder om Insomniac-lækket i løbet af dagen. Tak for jeres forståelse.

Xbox One-konsollen kom ikke synderligt godt fra start, og det led Sunset Overdrive, en konsoleksklusiv titel fra Insomniac udgivet i 2014, tydeligvis af. Det fremgår nemlig fra de lækkede dokumenter fra studiet, at studiet tjente bare $567 i overskud på at lave spillet.

Men hvad med IP'en i sig selv? Vi har hele tiden vidst at Microsoft sad på rettighederne på den ene eller den anden måde, men nu ved vi lidt mere takket være lækkede dokumenter fra Insomniac.

Det viser sig nemlig at selvom Sony ejer Insomniac, og har registreret et varemærke, så ejer Microsoft fortsat retten til at producere to efterfølgere til Sunset Overdrive, samt "any associated DLC, ports and derivative games (e.g., mobile companion experiences, web-based experiences, and hand-held experiences)."

Så selv hvis Sony gav grønt lys til en efterfølger, så skulle den faktisk udgives af Microsoft.

Sunset Overdrive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold