Dansk
Gamereactor
nyheder
Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator runder 15 millioner spillere

Microsoft Flight Simulator runder endnu en milepæl.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter mange års fravær, vendte Microsoft Flight Simulator tilbage i 2020 og det blev et ganske stort hit, takket være et gameplay der gjorde, at det faktisk var tilgængeligt for mange, selv om man ikke havde dyb kendskab til simulatorspil eller flyvning generelt.

Siden lanceringen, har 15 millioner spillere fløjet verden rundt, uden at skulle tænke på CO2 udledningen og faren for at falde i døden. Sammenlagt er der fløjet over 1 milliard ture i Microsoft Flight Simulator.

Spillet er udviklet af franske Asobo Studio, som også har haft succes med A Plague Tale spillene og de har løbende forbedret spillet og tilføjet flere områder og nye lufthavne rundt om i verden - senest med Las Vegas opdateringen.

På Xbox Games Showcase tidligere på måneden, blev Microsoft Flight Simulator 2024 annonceret og det lander (sorry) til Xbox Series X/S, PC og Game Pass den 19. november.

Microsoft Flight Simulator

Relaterede tekster

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har fløjet højt oppe under himlen blå, og set vores verden fra fugleperspektiv. Nu er han klar med en dom over det nye Microsoft Flight Simulator.Indlæser mere indhold