Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Microsoft fremviser blandede tal i den seneste kvartalsrapport

Xbox-spilsalget er også faldet ret gevaldigt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De fleste store tech-virksomheder fremviser i disse dage blandede kvartalsresultater, som også har resulteret i større fyringsrunder blandt mange af dem. Microsoft fyrede for nylig 10.000 medarbejdere, og deres resultater er ikke nogen dans på roser.

Deres resultater er nu live her, og sammenlignet med samme kvartal i 2021 er PC-salget faldet 16%, og salget af blandt andet Surface og HoloLens er faldet yderligere med 39%.

Xbox-divisionen leverede heller ikke, og det generelle spilsalg er faldet med 13% sammenlignet med samme kvartal sidste år. Game Pass formåede dog at forøge antallet af abonnenter, men de afslørede ikke det konkrete tal.

Der var dog positive ting i rapporten, såsom at deres Azure-servere, der nu omsætter for 13-31% mere end samme periode sidste år. Samlet set formåede Microsoft faktisk at hæve deres årlig omsætning med 2%, som er bedre end de interne forventninger.

Microsoft fremviser blandede tal i den seneste kvartalsrapport


Indlæser mere indhold