Dansk
Gamereactor
nyheder
Killer Instinct

Microsoft har aflyst en Killer Instinct-turnering for ikke at give det indtryk at en efterfølger er på vej

Okay, det er en af de mærkeligere...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft lanceret Killer Instinct-kampspillet helt tilbage i 2013, og selvom at spillet kom lidt sløvt fra start, så har det et kultfølge selv den dag i dag, og er vist en relativt stor succes. Men det betyder altså ikke at vi skal regne med en efterfølger, og det ønsker Microsoft at slå fast med syvtommersøm.

Turneringsarrangør Connor Kelly, der tidligere har arbejdet for de Microsoft-ejede Start.GG, har fortalt en bizar historie via X. Her beretter han om en turnering han arbejdede på i Killer Instinct, der havde bare $1500 i præmiepuljen.

Mange ønskede at deltage, men efterfølgende fandt han ud af at Microsoft ikke var glade for populariteten. De kontaktede ham angiveligt for at udtrykke en bekymring om, at det at lancere turneringen måske kunne give nogen et indtryk af at en efterfølger måske var på vej.

De valgte i sidste ende at lukke ned for turneringen, selvom at der var alle de nødvendige tilmeldinger. Spillet var, åbenbart, "better off dead". Naturligvis er dette bare den ene side af historien.

Killer Instinct

Relaterede tekster

Killer InstinctScore

Killer Instinct

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Efter næsten 20 år i dvale er Killer Instinct endelig tilbage.Indlæser mere indhold