Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Microsoft havde ikke nok Xbox Series X-konsoller til at afholde den første Halo Infinite-esportsturnering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Henover weekenden blev den første esportsturnering i Halo Infinite afholdt, og selvom at spillet uden tvivl har en lysende fremtid foran sig som esport, så var der ét ret centralt problem i timerne op til showet.

For det viste sig, at Microsoft selv ikke kunne levere nok Xbox Series X-konsoller til spillerne på scenen. Derfor måtte de ty til devkits sat i "Retail Mode", som dog gengiver oplevelsen fra en ægte konsol rimelig 1/1. I en besked på Twitter forklarer en fra 343 Industries, at det er så slemt at manglen på udbud er gået hen og er blevet.

"Heads up open bracket players - you'll be playing this weekend on Series X development consoles. They're functionally identical and will be operating in "Retail" mode so it's the exact same experience, they just look a little different.

Why? Global supply chain shortage is real."

Microsoft har slået fast siden lanceringen, at de ikke kan producere nok Xbox Series X-konsoller til at møde efterspørgslen, og at det vil blive ved et godt stykke tid endnu.

Halo Infinite

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold