Dansk
Gamereactor
nyheder

Microsoft køber Vivendi Universal?

Her til morgen, er der stærke rygter på nettet omkring et evt. salg af Vivendi Universal til Microsoft, og denne gang er der måske noget om det. Vi har detaljerne indenfor.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Her til morgen, er der stærke rygter på nettet omkring et evt. salg af Vivendi Universal til Microsoft, og denne gang er der måske noget om det.

Det er Computer and Videogames, der har sat steppebranden i gang, og som altid benægter både Microsoft og Vivendi Universal at det har noget på sig. Det er en kendsgerning at Microsoft er på udkig efter flere udviklere af den kaliber som f.eks. Rare de købte sidste år, og derfor er et salg til giganten ikke usandsynligt.

Rygtet bakkes op af en intern mail som en Vivendi medarbejder er kommet til at sende videre. I denne står der at alle udviklere med det samme bør stoppe med at arbejde på Game Boy Advance spil. Denne mail blev hurtigt trukket tilbage og undskyldt som en fejl, men CVG mener at der er tale om et køb.

Bladet fortæller endvidere, at en reel annoncering kan ske så tidligt som fredag. GameReactor afventer be- eller afkræftelse af rygterne.Indlæser mere indhold