Dansk
Gamereactor
nyheder
MLB The Show 21

Microsoft sendte Xbox Series X/S konsoller til Sony før lancering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Konsolkrigen er godt nok en ting på internettet, men Microsoft og Sony har for længst hævet sig over den slags.

Det betyder også at Microsoft har spil på Playstation platforme, og Sony arbejder samnmen med Microsoft på en ny Playstation Cloud Service, eller som for nyligt hvor Sony's San Diego Studio lancerede MLB The Show 21 til både Xbox og Xbox Game Pass. For at kunne gøre sådan noget kræver det jo så at man har adgang til den rette hardware - og det fik Sony faktisk før konsollen overhvoedet udkom.

Det blev afsløret af Head of Game Creator Experience and Ecosystem for Xbox, Sarah Bond, i et interview med Axios.

Hun siger at Microsoft forsøgte at få fat i MLB The Show 21 i flere år, indtil at en aftale endelig belv indgået. Microsoft sendte Sony et development kit før Xbox Series S/X overhovedet kom i handlen, noget Bond kalder "a real, real sign of industry trust".

Det var også et godt træk for alle involverede da spillet har solgt godt til alle platforme, og gjorde det muligt for MLB at komme ud til et større publikum. For nyligt blev det også afsløret at det således på denne måde har "added millions of new fans" til Xbox Game Pass.

MLB The Show 21

Tak tilVGC

Relaterede tekster

6
MLB The Show 21Score

MLB The Show 21

ANMELDELSE. Skrevet af Daniel Andersen

San Diego Studios svinger denne gang battet både på PlayStation, og for første gang Xbox, men er det et homerun, eller bevæger vi os direkte ind i triple play?Indlæser mere indhold